Produktové foto Serien Lighting serien.lighting Reef závěsné světlo 1zdroj leštěné

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Serien Lighting serien.lighting Reef závěsné světlo 1zdroj leštěné

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Vyrobeno v Německu: Jednolamelové závěsné svítidlo LED Reef z keramické pěny v korálovém vzhledu, 2 700 KStínidlo závěsného svítidla LED Reef z keramické pěny je nejen robustní a vhodné do myčky, ale také vizuálně působivé. Jeho porézní struktura připomíná korálový útes, kterému vděčí za své jméno Reef. Tuto inovativní a oceňovanou sérii svítidel navrhla společnost next space, kterou tvoří němečtí designéři Roland Knieg a Claus Zimmermann.Kryt LED jednotky, ke kterému je připevněno stínidlo, i stříška jsou vizuálně sladěné a sestávají z hliníku. Integrované diody LED vydávají teplé bílé světlo s dobrým podáním barev. Zatímco stínítkem proniká jen mírně po stranách, dolů je vrháno otvorem bez překážek a v širokém úhlu. Kromě toho je možné jas externě ztlumit pomocí triaku.Reef je ideální pro použití nad jídelním stolem a i vypnutý je vizuálním potěšením v každé místnosti. Ať už v kavárně, nad barem nebo v hotelové hale, toto závěsné svítidlo LED s půvabným vzhledem je vítaným hostem i v komerčním sektoru.

Cena: 10 999 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 27. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Serien Lighting  (143 produktů)
O výrobci Serien Lighting Serien Lighting je předním výrobcem designového osvětlení, který klade důraz na inovativní přístup a kvalitní materiály… pokračovat o Serien Lighting »

Vybrané produkty

Lampy Lustry Návrh Světlo Svítidla Toto Záclony Závěs Závěsy