Produktové foto Foscarini Foscarini Chouchin 3 Semi nástěnné světlo bílá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Foscarini Foscarini Chouchin 3 Semi nástěnné světlo bílá

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Skleněné nástěnné svítidlo Chouchin 3 Semi od společnosti Foscarini Stínidlo z foukaného skla a držák z lakovaného kovu - to jsou prvky, které tvoří nástěnnou lampu Chouchin 3 Semi. Na rozdíl od ostatních svítidel této řady je zde těleso vertikálně půlené a vyzařuje do místnosti půlkruhově. Svítidla řady Chouchin navrhla Ionna Vautrin, francouzská designérka, jejíž koncepty jsou okamžitě srozumitelné, ale zároveň překvapivé. Inspirací pro design lamp řady Chouchin jsou tradiční japonské lampy, od nichž je odvozen i název řady Chouchin. Zatímco japonské lampy jsou vyrobeny z papíru nebo bambusu, stínidla řady Chouchin od společnosti Foscarini jsou z ušlechtilého foukaného opálového skla. Ta vyzařuje měkké světlo do všech stran, světlo vychází pouze přímo spodním otvorem. Ionna Vautrin, která si po různých spolupracích po celé Evropě a po ocenění "Grand Prix de la Création" otevřela vlastní designérské studio, navrhla sérii lamp Chouchin pro italského výrobce Foscarini. Svítidla Foscarini jsou dekorativní ve dne i v noci, překvapují, inspirují a specificky ovlivňují charakter místnosti.

Cena: 8 146 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Foscarini  (375 produktů)
O výrobci Foscarini Osvětlení od italské značky Foscarini dodá nový náboj každému interiéru. Je velmi osobité, moderní a kvalitní. Designy… pokračovat o Foscarini »
EAN 8025594109429

Vybrané produkty

Bambus Charakter Lampy Lampy Nástěnné světlo Návrh Papír Světlo Svítidla