Produktové foto Foscarini Foscarini Tress piccola nástěnné světlo, bílá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Foscarini Foscarini Tress piccola nástěnné světlo, bílá

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Foscarini Tress piccola - Nástěnné svítidlo ze skleněných vláken Charakteristickým rysem všech výrobků řady Tress od společnosti Foscarini je pletená struktura stínidla. Půlkruhové stínidlo nástěnné lampy Tress je rovněž vyrobeno z vysoce kvalitního kompozitního materiálu ze skleněných vláken, která jsou ručně navíjena na rotující válec ve tvaru úzké stuhy a vytvářejí uměleckou vazbu. Jednotlivé pruhy probíhající šikmo shora dolů nebo zdola nahoru rozbíjejí jinak poměrně symetrický horizontální průběh a dávají vzniknout různě tvarovaným světelným vývodům. Světelný zdroj skrytý za stínidlem vrhá světlo nejen jemně nahoru a dolů na stěnu, ale také skrze mezery v proutí do místnosti. Vzniká tak atmosférická, grafická hra světla a stínu, která se odráží na okolních stěnách. Nástěnné svítidlo Tress navrhl Marc Sadler nejen pro obohacení soukromých interiérů, ale také pro komerční využití, například na hotelových chodbách.

Cena: 13 484 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 19. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Foscarini  (374 produktů)
O výrobci Foscarini Osvětlení od italské značky Foscarini dodá nový náboj každému interiéru. Je velmi osobité, moderní a kvalitní. Designy… pokračovat o Foscarini »

Vybrané produkty

Charakter Jena Lampy Lampy Nástěnná svítidla Nástěnné světlo Návrh Skleněný Světla Světlo Vany