Produktové foto Foscarini Foscarini Anisha grande LED stolní lampa, 46cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Foscarini Foscarini Anisha grande LED stolní lampa, 46cm

Úvod Světla Stolní lampy

Foscarini Anisha - LED stolní lampa s dotykovým stmívačem Stolní lampa LED Anisha obklopuje prázdný prostor jako splývavý rám a kouzelně ho zaplňuje měkkým světlem. Jedinečný design moderní stolní lampy Anisha působí jako rovnováha mezi plností a prázdnotou. Rám vyrobený ze vstřikovaného plastu má tvar elipsy a je v něm umístěn světelný zdroj, který je skrytý a zvenčí není vidět. Po zapnutí svítidla vyzařuje do místnosti a vytváří jedinečnou atmosféru. Minimalistické a puristické pojetí bylo zvoleno záměrně a je podtrženo čistě bílou barvou. Anisha potřebuje jako zdroj světla málo místa, a proto ji lze umístit na mnoho míst v místnosti. Svítidlo Anisha je designovým kouskem a zdrojem světla v jednom, ať už se nachází v předsíni, obývacím pokoji, ložnici nebo třeba na pracovním stole. Díky integrovanému dotykovému stmívači lze světlo také pohodlně regulovat. Speciální design stolní LED lampy Anisha pochází od španělského designérského tria Alberto Lievore, Jeanette Altherr a Manuel Molina. Společný barcelonský ateliér je velmi aktivní v oblasti designu nábytku a navrhl také dvě úspěšná svítidla pro italského výrobce svítidel Foscarini. Anisha je jedním z těchto výrobků, který je stejně přesvědčivý díky své modernosti a zvláštní lehkosti.

Cena: 12 299 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 19. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Foscarini  (374 produktů)
O výrobci Foscarini Osvětlení od italské značky Foscarini dodá nový náboj každému interiéru. Je velmi osobité, moderní a kvalitní. Designy… pokračovat o Foscarini »
EAN 8025594044232

Vybrané produkty

Lampy Lampy Lina Návrh Pracovní Předsíň Prostor Rošt Stolní lampa Světla Světlo Svítidla