Produktové foto Artemide Artemide Discovery Square APP bronz CCT

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Artemide Discovery Square APP bronz CCT

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Závěsné LED svítidlo Discovery Square od Artemide kompatibilní s aplikací Autorem designu této závěsné LED lampy, která je po vypnutí téměř neviditelná, není nikdo jiný než spoluzakladatel společnosti Artemide lighting Ernesto Gismondi (1931-2020). Vystudovaný letecký inženýr se od počátku 60. let věnoval vývoji a výrobě osvětlení a spolu se Sergiem Mazzou položil základy dnešní skupiny Artemide, která dnes působí po celém světě a za své vysoce kvalitní designové výrobky již získala řadu ocenění. Zvláštností svítidla Discovery Square je nejen neobvyklý design, v němž filigránsky vypadající stínidlo tvořené úzkým hliníkovým rámem a velkým čtvercovým difuzorem z technopolymeru působí, jako by se téměř vznášelo ve vzduchu, ale také technologie osvětlení. LED diody jsou ukryty v úzkém rámečku jako pásek a ze strany zalévají celé stínítko. Zajišťují tak homogenní osvětlení okolí bez oslnění. Ideální volba pro stylové vybavení moderních místností světlem. Hodí se do obývacích pokojů, moderních kanceláří, zasedacích a konferenčních místností. Discovery Square lze ovládat pomocí aplikace, kterou Artemide poskytuje zdarma: stačí si stáhnout aplikaci pro Android nebo iOS a připojit se přes Bluetooth.

Cena: 69 533 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 4. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (637 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »
EAN 8052993079084

Vybrané produkty

Bronz Lampy Lampy Osvětlení Svítidla Vany Záclony Závěs Závěsy