Produktové foto Nuura Aps Nuura Apiales 9 Ceiling stropní světlo, mosaz/opál

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Nuura Aps Nuura Apiales 9 Ceiling stropní světlo, mosaz/opál

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Designové stropní svítidlo Apiales 9 Ceiling ve skandinávském přírodním stylu Stropní svítidlo Apiales 9 Ceiling s devíti lampami je ukázkou světelného designu orientovaného na přírodu. Svítidlo je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů a odpovídá tradici severského designu, který ve svém designu vyjadřuje uznání skandinávské přírodě. Skleněné koule foukané do úst tvoří ekvivalent pylu květu, který inspiroval designérku Sofii Refer k tomuto návrhu. Ramena jakoby kloužou ze speciálně vyrobeného baldachýnu nahoru jako stonky květin a nesou světelný pyl, z něhož se světlo půvabně rozprostírá po místnosti. Apiales 9 Ceiling je ideálním zdrojem světla pro místnosti s nízkými stropy. Kompaktní rozměry nabízejí také velkou flexibilitu použití a nadčasový a elegantní design činí ze svítidla dokonalý zdroj světla pro útulnou atmosféru v obytných prostorech a v restauracích a hotelech. Je vybaven zdrojem teplého bílého světla, který v místnosti šíří útulnou a příjemnou atmosféru a vybízí k posezení. Kolekci Apiales navrhla mnohokrát oceněná designérka Sofie Refer, která se svou společností Nuura Aps vyvíjí svítidla, jež obohacují a dotvářejí interiér soukromých domů i veřejných míst jako dekorativní světelné zdroje. Společně s Nadiou Lassen a Peterem Østerbergem založila Sofie Refer v roce 2017 společnost Nuura Aps, jejímž cílem je vyrábět unikátní kvalitní svítidla s elegantním designem z prvotřídních materiálů a s využitím nejnovějších technologií.

Cena: 52 899 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 13. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Nuura Aps  (56 produktů)
O výrobci Nuura Aps Nuura Aps je dánská designová značka, která přináší světlo do interiérů s nezaměnitelným skandinávským šarmem. Vytváří… pokračovat o Nuura Aps »
EAN 5713839000121

Vybrané produkty

Gant Lampy Návrh Ořech Prostor Rošt Stropni svetlo Stropní svítidlo Světla Světlo Svítidla Vida