Produktové foto GUBI GUBI Unbound LED stojací lampa 80 cm bílá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

GUBI GUBI Unbound LED stojací lampa 80 cm bílá

Úvod Světla Volně stojící lampy

Designová stojací lampa Unbound: základna mramorově šedá, stínidlo bílé Signe Bindslev Henriksenová a Peter Bundgaard Rützou si vzali za vzor při navrhování stojací lampy Unbound LED japonskou lampu z rýžového papíru. V tomto světelném objektu spojili skandinávský minimalismus a japonský designový jazyk. Stínidlo i podstavec mají asymetrický tvar slzy. Stínidlo lze volně otáčet nad podstavcem. Kombinace materiálu a barev bílé lněné tkaniny a šedého mramoru působí přirozeně a elegantně. Stojací lampa, kterou lze dokonale začlenit do obývacích pokojů a ložnic a která je díky svému přírodnímu stylu výjimečným doplňkem nábytku. Unbound také rozvíjí okouzlující světelný efekt, který vytváří skvělý pocit útulnosti. Jas světla lze regulovat pomocí integrovaného stmívače na kabelu. Stojací lampu Unbound vyrábí společnost Gubi, dánský výrobce designových produktů, který se vrací k ikonám designu minulého století a vytváří klasiku budoucnosti.

Cena: 18 492 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce GUBI  (94 produktů)
O výrobci GUBI GUBI je dánská designová firma, která se specializuje na výrobu luxusního nábytku a osvětlení. Známá pro svůj… pokračovat o GUBI »
EAN 5715015395359

Vybrané produkty

Gant Lampy Lampy Návrh Papír Šedé Stojací lampy Stojací lampy Světla