Produktové foto Kundalini Kundalini Tyla stojací lampa, stmívatelná, bílá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Kundalini Kundalini Tyla stojací lampa, stmívatelná, bílá

Úvod Světla Volně stojící lampy

Stmívatelná designová stojací lampa Tyla s třínohým rámem Tyla je elegantní stojací lampa, která má ztělesňovat vodní rostlinu Typha latifolia. Jakýsi rám na třech nohách z matně lakované kovové konstrukce představuje dlouhé, nitkovité stonky, na nichž je v horní části umístěno originální stínidlo z foukaného, pískovaného skla. Sklo je zvenku průhledné a zevnitř matné. Světlo proniká do místnosti jemnými řezy a vytváří velmi zvláštní světelný efekt. Rafinovaný design ve spojení s moderními materiály a funkčností dělají z lampy Tyla elegantní světelný doplněk, jehož intenzitu světla lze snadno regulovat pomocí vestavěného stmívače, a vykouzlit tak správné světlo pro každou náladu. Autor tohoto svítidla - Marc Sadler - se narodil v Rakousku a pracoval jako designér ve Francii, USA, Asii a Itálii. Je považován za průkopníka v experimentování s materiály a kontaminací mezi technologiemi. Proto jeho práce dokonale zapadá do hlavních principů Kundalini, pro které je světlo poezií a krásou, funkčností a technologií, jednoduchostí a charakterem. To vše dohromady dává vzniknout jedinečným svítidlům, která se těší velké oblibě.

Cena: 28 849 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Kundalini  (132 produktů)
O výrobci Kundalini Kundalini je italská designová značka, která se specializuje na výrobu svítidel s výrazným estetickým podpisem. V… pokračovat o Kundalini »
EAN 8015086009979

Vybrané produkty

Charakter Gant Lampy Lampy Ment Rošt Stojací lampy Světla Světlo Svítidla Vany