Produktové foto Artemide Artemide La linea LED světelná hadice, 5 metrů

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Artemide La linea LED světelná hadice, 5 metrů

Světelná trubice LED La linea Světelná trubice La linea má jednoduchý design a přesvědčí svými technologickými inovacemi. Výrobce osvětlení Artemide společně se skupinou Bjarke Ingels Group (BIG) vyvinul flexibilní světelnou trubici, kterou lze kreativně tvarovat, otáčet a posouvat. Artemide se vždy zaměřuje na lidi a jejich potřeby. Vývoj estetických a odolných svítidel s vysokou kvalitou a nejmodernější osvětlovací technikou má za cíl zlepšit kvalitu života. Cílem je co nejlépe uspokojit touhu po flexibilním a optimálním světle. Svítidla La linea lze flexibilně používat v interiéru i exteriéru a bez problémů se přizpůsobí velmi vysokým i nízkým teplotám od -20 °C do 40 °C. Možným způsobům použití se tedy meze nekladou. La linea lze flexibilně použít v obývacím pokoji, ložnici, na vlastní zahradě nebo pro osvětlení parků či veřejných míst. Teplé, rovnoměrné rozptýlené světlo vytváří příjemnou atmosféru. K použití svítidla je zapotřebí externí LED ovladač, který není součástí dodávky, ale lze jej zakoupit prostřednictvím příslušenství. V závislosti na zvoleném ovladači lze světelnou trubici stmívat a ovládat pomocí aplikace v chytrém telefonu nebo tabletu. Pomocí přiložených materiálů lze svítidlo namontovat na stěnu, strop nebo podlahu.

Cena: 68 366 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 9. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (639 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »
EAN 8052993080929

Vybrané produkty

Lampy Matrace Nástěnná svítidla Osvětlení Postele Rošt Světlo Svítidla