Produktové foto Vibia Vibia Guise 2275 LED závěsné světlo, délka 63 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Vibia Vibia Guise 2275 LED závěsné světlo, délka 63 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Závěsná LED lampa Guise - hra průhlednosti a světla Spojení průhlednosti a světla posloužilo designérovi Stefanu Diezovi jako inspirace při tvorbě závěsné LED lampy Guise. Ve vypnutém stavu je díky své průhlednosti téměř neviditelná a po zapnutí fascinuje pozorovatele zvláštními světelnými efekty. Zdroj světla není téměř vidět, zdá se, že jasné světlo poskytuje pouze samotné sklo. Tohoto efektu je dosaženo pomocí filigránových rytin, které lámou světlo sotva viditelného LED pásku, a tak září intenzivní září. Za design svítidla Guise získal Stefan Diez mimo jiné ocenění Red Dot Design Award. Kromě technických zajímavostí boduje svítidlo také svými materiály. Skleněná trubice je z borosilikátového skla, které ručně vyrábí přední světový výrobce skla Schott AG. Pečlivý proces ruční výroby je patrný zejména na drobných vadách skla, jako jsou malé vzduchové bublinky nebo inkluze, díky nimž je každé svítidlo naprosto jedinečné. Závěsné svítidlo lze zapínat a vypínat a stmívat pomocí senzoru na horní straně těla svítidla.

Cena: 50 294 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Vibia  (114 produktů)
O výrobci Vibia Vibia je španělská designová značka, která se specializuje na inovativní osvětlení. Sídlo má v Barceloně a je známá… pokračovat o Vibia »
NAME třída energetické účinnosti
VAL G

Vybrané produkty

Lampy Lampy Led lampa Linky Lustry Rošt Stojací lampy Světla Světlo Svítidla Záclony Závěs Závěsy