Produktové foto Slamp Slamp Veli Foliage závěsné světlo bíločervené 45cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Slamp Slamp Veli Foliage závěsné světlo bíločervené 45cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Elegantní závěsná lampa Veli z bílých listnatých prvků Závěsná lampa Veli vyzařuje pocit lehkosti a určitého luxusu díky svému dekorativnímu, vzrušujícímu vzhledu. Exkluzivní a jedinečný design okamžitě upoutá pozornost. Množství konektorů z materiálu Opalflex® je umístěno a ohýbáno ručně, aby vznikly fascinující tvary. Plast, který vyvinul a patentoval sám italský výrobce Slamp, je kombinací technopolymerů a skleněných krystalů, které jsou extrémně pružné a zcela nerozbitné. Materiál má vynikající tepelné, elektrické a chemické vlastnosti a je mimořádně odolný. Bohatě strukturovaný povrch zajišťuje atraktivní rozptyl světla po celém obvodu. Jednotlivé komponenty lámou světlo a směrují ho určitým směrem v závislosti na jeho orientaci. I ve vypnutém stavu vyzařuje ze závěsného svítidla příjemná atmosféra s lehkostí obláčku, takže jej lze použít v mnoha místnostech a skvěle doplňuje moderní styly vybavení. Stínidlo v bílé optice je harmonicky doplněno kabelem, který jej spojuje s nenápadným kulatým vrchlíkem na stropě. Díky praktickému magnetickému systému lze stínítko snadno a rychle sejmout ze závěsu a vyčistit. Společnost Slamp založil v roce 1992 Roberto Ziliani a sídlí v Římě. Udržitelnost je pro výrobce designových svítidel vysokou prioritou, což se projevuje ve vlastním vývoji odolných materiálů. Tím se náklady na ochranu životního prostředí sníží čtyřikrát. Od roku 2020 se zbytky ze zpracování nejen recyklují, ale také darují společnostem, které vyrábějí hnízdní budky pro čmeláky. Kromě toho jsou komponenty svítidel vyráběny řezáním za studena, při kterém nevznikají žádné emise CO2.

Cena: 9 565 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Slamp  (149 produktů)
O výrobci Slamp Italská značka Slamp se snaží vytvářet světelnou poezii. A díky zajímavým efektům, květinovým motivům a oblým tvarům se… pokračovat o Slamp »
EAN 8024727084428

Vybrané produkty

Gant Lampy Rošt Skleněný Světla Světlo Svítidla Vany Záclony Závěs Závěsy