Produktové foto Rotaliana Rotaliana Dina T1 LED stolní lampa bílá/krémová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Rotaliana Rotaliana Dina T1 LED stolní lampa bílá/krémová

Úvod Světla Stolní lampy

Stmívatelná LED stolní lampa Dina s bílým odstínem Stolní lampa Dina LED vypadá téměř klasicky díky svému standardizovanému tvaru s bílým, mírně rozšířeným stínidlem a stabilní čtvercovou základnou. Pokud se však podrobněji podíváte na podrobnosti, uvidíte, že byly použity vysoce kvalitní materiály, jako je opálový polykarbonát a matný hliník. Je také působivé, že když je režim zapnutý, není přes obrazovku viditelný žádný světelný zdroj. Důvodem jsou výkonové LED diody připojené k horní části stínítka, které osvětlují plastové stínítko v jednotném a příjemném světle. Právě proto, že světlo neoslňuje, je toto svítidlo ideální pro mnoho aplikací: vedle postele, stolu nebo příborníku řeže stylovou postavu. Dinu lze zapnout a ztlumit pomocí tlačítka na základně. Tato jednoduchá kráska pochází z uměleckých rukou Dante Donegani & Giovanni Lauda a byla navržena v roce 2011. Oba designéři se inspirují mnoha světelnými kreacemi Made-in-Italy, které se také těší rostoucímu nadšení v Německu. Světla se vyrábějí v severotalianském městě Trentino ve výrobním závodě Rotaliana.

Cena: 7 942 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 7. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Rotaliana  (353 produktů)
O výrobci Rotaliana Rotaliana je značka, která se specializuje na designové osvětlení s důrazem na inovace a funkčnost. V sortimentu… pokračovat o Rotaliana »
EAN 8013210196731

Vybrané produkty

Dekorace Lampy Matrace Obraz Obrazy Postele Postele Příbor Příborník Rošt Stolní lampa Světla Světlo Toto