Produktové foto Northern Northern stolní lampa Buddy table tmavě zelená

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Northern Northern stolní lampa Buddy table tmavě zelená

Úvod Světla Stolní lampy

Stolní lampa Buddy table by Northern - praktický pomocník pro každodenní život Stolní lampa Buddy stůl kombinuje užitečné a praktické s nadčasovým designem. Držák, který také tvoří základ lampy, je zajímavým detailem, který na jedné straně využívá vše, co lampa nabízí, a na druhé straně byl dobře promyšlený. Pomáhá uživateli organizovat své pracoviště a mít vždy na místě to podstatné. Takto zůstanou užitečné předměty vždy na dosah a stolní lampa je při svých možných použitích plně vyčerpána. Díky vícesměrové cloně je možné svítidlo přesně zarovnat k oblasti, kterou chcete osvětlit. Proto je vhodný zejména jako stolní lampa a díky svému diskrétnímu vzhledu snadno zapadne do svého okolí. Barva vnitřní stěny je udržována v přesně stejném tónu jako vnější stěna lampy. Stolní lampa Buddy stolek navrhl v roce 2016 dánský designér Mads Sætter-Lassen, který rád prezentuje lampu jako malého pomocníka, kterého každý potřebuje. Vystudoval prestižní designovou školu na Královské dánské akademii výtvarných umění v Kodani. Zaměřuje se na jednoduchost a funkčnost produktů. Je pro něj velmi důležité zdůraznit krásu materiálů a nemyslí si příliš na propracované, hravé vzkvétání. Jeho umělecká díla by měla být nadčasová a použitelná pro každého. Northern přikládá velký význam přírodním materiálům a řemeslnému zpracování. Chcete spojit funkční design s nadčasovou krásou. Vytváří se tak kombinace luxusu a chladu, které lze flexibilně využívat.

Cena: 7 753 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 27. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Northern  (98 produktů)
O výrobci Northern Northern je přední skandinávský výrobce nábytku a osvětlení, který klade důraz na funkčnost, kvalitu a čistý design. S… pokračovat o Northern »
EAN 7090018212383

Vybrané produkty

Lampy Lampy Nábytek Návrh Psací stoly Stolek Stolní lampa Stoly Vana