Produktové foto Louis Poulsen Louis Poulsen Munkegaard 26,5 cm chrom/vysoký lesk

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Louis Poulsen Louis Poulsen Munkegaard 26,5 cm chrom/vysoký lesk

Úvod Světla Stropní svítidla

Kulaté LED zapuštěné stropní svítidlo Munkegaard - Design: Arne Jacobsen Zapuštěné stropní světlo Munkegaard LED vypadá díky své zvláštní povaze jako plovoucí skleněná tabule pod stropem. Po vypnutí diskrétně ladí s designem interiéru. Jakmile se světlo rozsvítí, odhalí se jeho plné kouzlo a objeví se působivý světelný efekt. Difuzor z opálového skla vyzařuje světlo homogenně a bez oslnění na velkou plochu, kovový krycí kroužek nastavuje další dekorativní akcent. - stmívatelné DALI Za tímto nadčasovým designem stojí dánský architekt Arne Jacobsen, který si otevřel vlastní architektonickou kancelář v roce 1929 - dva roky po studiu architektury na Královské dánské akademii umění v Kodani. Svou prací dosáhl světové slávy. Navrhoval budovy v Dánsku, Německu a Velké Británii, jako např B. národní banka v Kodani (1971), St. Catherine's College v Oxfordu a administrativní budova společnosti Vattenfall GmbH v hamburském City-Nord ve čtvrti Winterhude. Z jeho návrhů nábytku patří mezi nejznámější „Egg“ a „Swan“, které vytvořil v roce 1960 pro kodaňský hotel SAS Royal v Kodani. Pro výrobní společnost Louis Poulsen bylo vždy v popředí přání „přenášet měkké světlo skandinávského léta do neproniknutelné temnoty skandinávské zimy“. Louis Poulsen vždy dodržuje přístup „forma sleduje funkci“.

Cena: 23 725 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Louis Poulsen  (337 produktů)
O výrobci Louis Poulsen Louis Poulsen je ikonická dánská značka, která se proslavila svým inovativním přístupem k designu osvětlení. Od svého… pokračovat o Louis Poulsen »
EAN 5703411312483

Vybrané produkty

Lampy Lesk Návrh Stropni svetlo Stropní svítidlo Světlo Tabule