Produktové foto Louis Poulsen Louis Poulsen LP Grand stropní, Ø 88 cm černá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Louis Poulsen Louis Poulsen LP Grand stropní, Ø 88 cm černá

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

LED stropní světlo LP Grand s fantastickým světelným efektem LED stropní světlo, skutečně navržené klasickým způsobem, překvapí složením, které má mimořádně pozitivní vliv na světelný efekt. Mírně zahnutý reflektor kolem centrálního vodorovného difuzoru snižuje kontrast na okrajích. Barevný vnější odstín obklopující reflektor odráží světlo dovnitř. Na vnější straně horního a dolního reflektoru se vytvoří pěkná záře. Kolem centrálního difuzoru jsou vnímány celkem čtyři kruhy světla. Součástí dodávky je uvolněný kabel se zástrčkou pro primární stranu instalace. LP Grand lze také použít jako nástěnné svítidlo. Kreativní mysl za tímto sofistikovaným designem lampy je Christian Flindt. Po absolvování Århus School of Architecture založil v roce 2003 vlastní designovou společnost. Specializuje se na design nábytku a ve své práci dovedně kombinuje oblasti osvětlení a designu nábytku. S dánskou osvětlovací společností Louis Poulsen pracuje od roku 2006 a kromě LP Grand s ní vyvinul světla Flindt-Poller, LP Xperi a Flindt Wall. V roce 2019 obdržel dánský design za Flindtovu zeď. Získal také Bolig Magasinet Design Award za sérii Flindt. Christian Flindt také dosáhl celosvětové slávy se svými sochařskými židlemi Orchid, Ripple Chair a Light Lounger. Dánská společnost zabývající se osvětlením Louis Poulsen spolupracuje se známými designéry a architekty a implementuje jejich návrhy do opticky i funkčně prvotřídních produktů.

Cena: 101 251 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Louis Poulsen  (337 produktů)
O výrobci Louis Poulsen Louis Poulsen je ikonická dánská značka, která se proslavila svým inovativním přístupem k designu osvětlení. Od svého… pokračovat o Louis Poulsen »
EAN 5703411784136

Vybrané produkty

Černá Lampy Lampy Matrace Ment Nábytek Návrh Návrhy Osvětlení Postele Stropni svetlo Světla Světlo Vany Židle