Produktové foto Louis Poulsen Louis Poulsen LP Grand stropní, Ø 88 cm krémová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Louis Poulsen Louis Poulsen LP Grand stropní, Ø 88 cm krémová

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Stropní svítidlo LED LP Grand s fantastickým světelným efektemStropní svítidlo LED, které je vlastně navrženo klasickým způsobem, překvapuje kompozicí, která mimořádně pozitivně ovlivňuje světelný efekt. Mírně skloněný reflektor kolem centrálně umístěného horizontálního difuzoru snižuje kontrast na okrajích. Barevné vnější stínítko obklopující reflektor odráží světlo dovnitř. Na vnějších stranách horního a dolního reflektoru vzniká krásná světelná záře. Celkem jsou kolem středového difuzoru vnímány čtyři světelné kruhy. Součástí dodávky je volný kabel se zástrčkou pro primární stranu instalace. svítidlo LP Grand lze použít také jako nástěnné svítidlo. tvůrčí mysl, která stojí za tímto sofistikovaným designem svítidla, je Christian Flindt. Po absolvování školy architektury v Aarhusu založil v roce 2003 vlastní designérskou společnost. Specializuje se na design nábytku a ve své práci umně propojuje obory designu osvětlení a nábytku. Od roku 2006 spolupracuje s dánskou společností Louis Poulsen, která se zabývá výrobou svítidel, a kromě svítidla LP Grand s ní vyvinul také svítidla Flindt-Poller, LP Xperi a Flindt Wall. Za svítidlo Flindt Wall získal v roce 2019 cenu Danish Design Award. Za sérii Flindt získal také cenu za design od časopisu Bolig Magasinet. Christian Flindt se celosvětově proslavil také svými sochařskými židlemi Orchid, Ripple Chair a Light Lounger. dánská společnost Louis Poulsen, která se zabývá osvětlením, spolupracuje s renomovanými designéry a architekty a přetváří jejich návrhy ve vizuálně i funkčně prvotřídní výrobky.

Cena: 101 251 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Louis Poulsen  (337 produktů)
O výrobci Louis Poulsen Louis Poulsen je ikonická dánská značka, která se proslavila svým inovativním přístupem k designu osvětlení. Od svého… pokračovat o Louis Poulsen »
EAN 5703411783948

Vybrané produkty

Lampy Nábytek Návrh Návrhy Osvětlení Stropní svítidlo Světlo Svítidla Vany Židle