Produktové foto LE KLINT LE KLINT The Bouquet závěsné světlo 3žár. Ø80cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

LE KLINT LE KLINT The Bouquet závěsné světlo 3žár. Ø80cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Závěsná lampa The Bouquet - tři svázané tulipány v papírové podobě Seskupené, elegantně tvarované stínítka z ručně skládaného papíru mají díky svému skládanému povrchu velmi vzrušující účinek a upoutají pozornost. Připomínají rozkvetlé tulipány, které vyzařují magické kouzlo. Inspirovala se nimi také mladá designérka Sinja Svarrer Damkjær na své cestě po Itálii. Na trhu sledovala, jak květinářství tkají tulipány do kytice a jejich hezké hlavy mírně visí. Tyto zkušenosti se odráží v designu této závěsné lampy se třemi plameny. Se záměrně zvolenými akcenty je organický nádech lampy podtržen a měkký, ale přesný tvar je zesílen. Tři odstíny světlého papíru drží na místě dubový detail, který přechází v spletenou lněnou šňůru, která lichotí a zakrývá kabel. Jemně vyzařované světlo vycházející z deštníků dodává místnosti útulnou atmosféru. Ať už jako dekorativní doplněk v obývacím pokoji nebo pro pěkné celkové osvětlení nad jídelním stolem, závěsná lampa The Bouquet je stejně vhodná pro oba. LE KLINT je celosvětově známý skládaným stínidlem od zakladatele společnosti PV Jensen-Klint a sídlí v Dánsku. Od roku 1943 tam předávají udržitelné řemeslo z generace na generaci a kombinují je s dnešními technologiemi. Tvary, výrobní procesy a funkce se neustále vyvíjejí.

Cena: 41 469 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 16. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce LE KLINT  (95 produktů)
O výrobci LE KLINT LE KLINT je ikonická dánská značka, která od roku 1943 přináší do interiérů po celém světě světlo v podobě originálních… pokračovat o LE KLINT »
EAN 5703387130074

Vybrané produkty

Dekorace Deštník Gant Květina Kytice Lampy Lampy Osvětlení Papír Světlo Váza Záclony Závěs Závěsy