Produktové foto Luceplan Luceplan Counterbalance LED nástěnné světlo černé

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Luceplan Luceplan Counterbalance LED nástěnné světlo černé

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Výsuvné nástěnné svítidlo LED Counterbalance se zajímavou konstrukcí s protizávažímJiž název tohoto nástěnného svítidla LED napovídá o speciální konstrukci s protizávažím. Counterbalance rozhodně není to, co byste si spojovali s běžným nástěnným svítidlem, ale designový objekt s osobitým charismatem. Stínidlo z lakovaného hliníku je bodové a kompaktní. Vrcholem je však jednoznačně téměř dvoumetrový vyčnívající rám, který nabízí nejvyšší možnou flexibilitu. Tuto flexibilitu zajišťuje skutečnost, že rám lze otáčet do stran až o 180° (tj. z jedné strany stěny na druhou) a lze měnit i jeho výšku. Za to je zodpovědná tolikrát zmiňovaná konstrukce s protizávažím, která dala systému Counterbalance jeho název. Nástěnné svítidlo LED lze nastavit směrem nahoru až o 75°, směrem dolů až o 70°. V závislosti na situaci v místnosti je třeba individuálně určit montážní výšku, aby bylo možné variabilitu co nejlépe využít. Dokonce i kompaktní stínidlo lze otáčet, takže lze bez problémů realizovat i nepřímé osvětlení. Zatímco o vnější technice již bylo řečeno mnoho slov, neměla by být opomenuta ani technika vnitřního osvětlení, protože integrované LED diody svítí útulnou, domáckou teplou bílou barvou a prezentují se dobrou energetickou účinností. Jinými slovy: málo elektřiny, hodně světla!

Cena: 21 499 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 7. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Luceplan  (109 produktů)
O výrobci Luceplan Luceplan je italská značka, která se specializuje na inovativní osvětlení. Své produkty navrhuje s důrazem na kombinaci… pokračovat o Luceplan »
EAN 8033433849306

Vybrané produkty

Lampy Nástěnné světlo Nice Osvětlení Real Světla Světlo Svítidla Vana Vida