Produktové foto FLOS FLOS Lampadina stolní lampa tyrkysová, noha černá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

FLOS FLOS Lampadina stolní lampa tyrkysová, noha černá

Úvod Světla Stolní lampy

Otevřená designová LED stolní lampa Lampadina v módním barevném provedení Designér Achille Castiglioni vytvořil Lampadinu pro showroom Flos v Turíně v roce 1972. Nyní se design vrací na začátek s módním barevným provedením. Stolní lampa se skládá z čiré žárovky LED, která má kulatý saténový kruh tvořící přibližně jednu třetinu lampy. Tato část zajišťuje, že odraz světla je v této oblasti omezen, takže je možné ji použít například jako noční lampičku. Kromě toho vypadá Lampadina díky vzhledu vláken dekorativně. Základna se skládá ze zásuvky s přepínačem a patky ve tvaru role fólie, která umožňuje srolovat přebytečný kabel. Severoitalský výrobce svítidel Flos oživuje design Achille Castiglioniho v elegantních barvách ve stylu 70. let. Castiglioni byl italský průmyslový designér, který pro společnost Flos navrhl téměř 20 svítidel. Jeho výtvory byly devětkrát oceněny italskou cenou za průmyslový design Compasso d'Oro. Lampadina - atrakce pro soukromé i obchodní účely!

Cena: 3 202 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 5. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce FLOS  (482 produktů)
O výrobci FLOS Luxusní designové lampy Flos možná znáte z hotelů a restaurací. Zdobi ale mohou i váš dům či zahradu. Stačí si vybrat… pokračovat o FLOS »
EAN 8059607033302

Vybrané produkty

Černá Gant Lampy Lampy Návrh Satén Stolní lampa Světla Tyrkysová Žárovky Zásuvky