Produktové foto Axo Light Axolight Liaison M2 závěsné světlo zlato/čerň 84cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Axo Light Axolight Liaison M2 závěsné světlo zlato/čerň 84cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Závěsné LED svítidlo Liaison ve zlaté a černé barvě od společnosti AxolightDvě závěsná LED svítidla Liaison jsou kombinací dvou samostatných svítidel této řady. Tyč svítidel ve zlaté barvě tvoří ve spodní části kruh. Válcová stínidla, která byla lakována matnou černou barvou, jsou umístěna na spodním konci každého z obou prvků. Design této jedinečné lampy pochází od milánské designérky Sary Moroni a představuje dokonalou symbiózu geometrických těles. Do malých válců byly instalovány teplé bílé LED diody, jejichž světlo je vyzařováno pod úhlem 40°, a tím je dosaženo směrovaného a přesného osvětlení například nad stolem. sara Morini, která sérii svítidel pro Axolight navrhla, žije v Miláně. V roce 2006 absolvovala s vyznamenáním magisterské studium průmyslového produktového designu na milánské Politecnico di Milano. Její specializací je design osvětlení. Mezi její předchozí návrhy patří řada inovativních výrobků pro renomované italské společnosti.

Cena: 25 699 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 11. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Axo Light  (87 produktů)
O výrobci Axo Light Axo Light je přední italský výrobce designového osvětlení, který se specializuje na inovativní a esteticky působivé… pokračovat o Axo Light »

Vybrané produkty

Lampy Lampy Návrh Návrhy Osvětlení Světlo Svítidla Vana Vany Záclony Závěs Závěsy