Produktové foto Casablanca Casablanca Aih - stropní světlo bílé lesklé 38cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Casablanca Casablanca Aih - stropní světlo bílé lesklé 38cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Stropní svítidlo AIH. Design stropního svítidla AIH je dokonalostí jednoduchosti, která díky mírné abstrakci vytváří mimořádnou zajímavost. Svítidlo je navrženo jako kulaté těleso ze skla - foukaného do úst, jak to vyžaduje tradice. Už jen díky této jemné základní formě dokáže toto stropní svítidlo zdokonalit místnost. Za mimořádné je však třeba považovat mírné zakřivení směrem dovnitř uprostřed stínidla. Černé zbarvení středu svítidla dodává tomuto výrobku další poutavý prvek; použití kartáčovaného hliníku pro montážní prvky přidává další kvalitní materiál. tento výrobce nabízí svítidla, která jsou vyrobena v Německu a jsou vyráběna podle vysokých standardů kvality v manufaktuře na svítidla, která existuje již od roku 1980. Zvláštní a opakující se vlastnosti spočívají v použití skla, které je převážně foukané podle staré tradice, a v kovových površích - většinou z hliníku -, které jsou ručně zušlechťovány, aby získaly svůj specifický vzhled. V průběhu tohoto výrobního procesu vznikají svítidla, která mají vždy moderní vzhled a velmi individuální charakter.

Cena: 12 832 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Casablanca  (85 produktů)
O výrobci Casablanca Casablanca je synonymem pro eleganci a kvalitu v oblasti osvětlení. Německý výrobce se specializuje na vytváření… pokračovat o Casablanca »
EAN 4250043725637

Vybrané produkty

Casa Casablanca Charakter Lampy Lesk Rošt Stropni svetlo Stropní svítidlo Světlo Svítidla Toto Vany