Produktové foto Zrcadlová Skříňka Giga

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Zrcadlová Skříňka Giga

Úvod Nábytek Koupelnový nábytek Umyvadlové skříňky

Série koupelnového nábytku GIGA poskytuje modernost s přirozeným nádechem ve Vašo osobním wellness chrámu doma. Také korpus je v dekoru dub Artisan, přední strany s frézovanými úchyty v antracitové barvě vytvářejíc chladivý kontrast. Využije příležitost a kombinujte jednotlivé kusy nábytku v sérii podle své okolností na místě!Zrcadlová skříňka o rozměrech cca 70 x 70 x 18 cm (Š x V x H) obsahuje tři skříňky se zrcadlovými dvířky a šesti nastavitelnými policemi. Zde je dostatek místa pro výrobky pro péči, kosmetické výrobky a mnoho dalšího. Také praktické: LED osvětlení s vypínačem a integrovaná zásuvka pro fén, holicí strojek atd.Díky te Vysoké skříňce je moderní vzhled vaší koupelny!

Cena: 5 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10199 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 19/70/70
Konec kampaně 28.04.2024
Začátek kampaně 15.04.2024
Doplňující popis systém jemného dovírání (Soft Close)
Doprava zdarma NE
Originální cena 5 999 Kč
EAN 9010585047216

Vybrané produkty

Komody Koupelny Koupelnové skříňky Koupelny Lampy Led osvětlení Nábytek Osvětlení Police Regály Skříně Skříně Skříňka Vana Vany Vypínač Vypínače Zásuvka Zrcadla