Produktové foto Dvoulůžková postel z dubového dřeva v bílo-přírodní barvě 140x200 cm Fawn – Gazzda

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Dvoulůžková postel z dubového dřeva v bílo-přírodní barvě 140x200 cm Fawn – Gazzda

Úvod Nábytek Nábytek do ložnice Postele

Bez bytelné a dostatečně postele to není ložnice. Ta správná postel by vám ovšem neměla jen poskytnout vhodné místo pro spánek. Měla by být doplněná i o vysoké čelo, které zabraňuje průvanu a například při čtení poskytuje pevnou základnu vašim zádům. A právě taková je postel Fawn. Její čelo je navíc unikátní i v samotném provedení, které je proplétané kusy látky z přírodních bavlněných vláken. V interiéru ji můžete zkombinovat s touto lavicí. Vlastnosti dubového dřeva Dubové dřevo je díky své hustotě 0,75 g/cm3 velmi tvrdé a silné. Je odolné vůči hmyzu, houbám, plísním a výrazným vlhkým a suchým podmínkám. Právě z toho důvodu bylo využíváno již za dob vikingů. A ani v dnešní době se mu žádný jiný typ dřeviny nevyrovná. Jak pečovat o dubové dřevo Aby vám nábytek Gazzda sloužil v plné síle celá desetiletí, měli byste o něj i správně pečovat. Prach a drobné nečistoty stačí pouze otřít bavlněným hadříkem. Objeví-li se ale na nábytku jemné šrámy, šmouhy, nebo se jim chcete jen preventivně vyhnout, doporučujeme sáhnout po sadě na péči o světlý dubový nábytek od stejnojmenné značky.

Cena: 38 990 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 23. 7. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Gazzda  (193 produktů)
O výrobci Gazzda Značka, která bude za nedlouho slavit deset let na trhu, vznikla v Sarajevu s cílem nechat světoznámé umělce ukázat, co… pokračovat o Gazzda »

Vybrané produkty

Bonami Látky Lavice Ložnice Matrace Nábytek Nice Postele Postele Viki