Produktové foto Černo-béžové krepové prodloužené povlečení na dvoulůžko 200x220 cm Bæk&Bølge – JUNA

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Černo-béžové krepové prodloužené povlečení na dvoulůžko 200x220 cm Bæk&Bølge – JUNA

Úvod Pokoje Ložnice Povlečení a ložní prádlo

Díky způsobu tkaní umožňuje krepové povlečení Bæk&Bølge značky JUNA cirkulaci vzduchu mezi pokožkou a ložním prádlem. Budete tak spát jako v bavlnce i za horkých letních nocí. Povlečení je vyrobeno ze 100% organické bavlny, která má jak označení OEKO-TEX®, tak certifikaci GOTS. Bavlnu můžete standardně prát na 60 stupňů, ale výrobce doporučuje zvolit nižší teplotu 40 stupňů kvůli ochraně životního prostředí a zachování kvality látky po dlouhou dobu. Další nespornou výhodou krepu je, že nepotřebuje žehlit, takže stačí nechat povlečení proschnout na čerstvém vzduchu. Všechny vzory povlečení Bæk&Bølge jsou navržené tak, aby spolu ladily, takže je mezi sebou můžete libovolně kombinovat.

Cena: 5 849 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 3. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce JUNA  (45 produktů)
O výrobci JUNA Dánská značka JUNA přináší do vašeho domova kousek přírody a pohodlí s důrazem na udržitelnost. Specializuje se na… pokračovat o JUNA »

Vybrané produkty

Látky Postele Povlečení Rošt