Produktové foto Keramická soška Heavenly Grounded – Kähler Design

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Keramická soška Heavenly Grounded – Kähler Design

Úvod Dekorace Vázy, sošky a květináče

Porcelánová skuptura Heavenly grounded zobrazuje postavu protahující se ženy vytvořenou umělkyní Louise Hindsgavl. Bíle glazovaná figurka v matném provedení symbolizuje sebevědomí a ukotvení ve chvíli spokojenosti, kdy se žena nachází přesně tam, kde si přeje ve svém životě být. Série Moments of Being od známé dánské značky Kähler přináší do vašich domovů tři druhy keramických figurek s názvy Beginnings, Silent change a Heavenly Grounded. Všechny skulptury jsou vyvedené v jednoduchém designu s oblými tvary definujícími individualitu každé ze tří ženských postav.

Cena: 2 929 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 17. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Kähler Design  (103 produktů)
O výrobci Kähler Design Kähler Design je ikonou skandinávského designu, která se již více než 175 let věnuje výrobě kvalitního porcelánu a… pokračovat o Kähler Design »

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Ment Obraz Obrazy Vana