Produktové foto Sada 3 japonských kuchyňských nožů Global

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Sada 3 japonských kuchyňských nožů Global

Sada se skládá z japonských kuchyňských nožů Global G-77, GS-38, GS-89. Čepel GS-89 vychází z osvědčeného modelu GS-3 a má velmi oblíbenou tvarovanou rukojeť. Vyváženost a ostrost jsou jako obvykle prvotřídní. Sada obsahuje také 20 cm kuchařský nůž s ostřím s prolisy a 9 cm loupací nůž. Tato sada obsahuje perfektní základní vybavení pro každého.

Čepel nožů Global je ručně kovaná z výjimečně tvrdé nerezové oceli CROMOVA 18 s vysokým obsahem uhlíku. S tvrdostí oceli 56-58 HRC nabízí ideální rovnováhu mezi ostrostí a robustností. S náležitou péčí vám tento nůž bude sloužit celý život. CROMOVA 18 je nerezová ocel vyrobená výhradně společností Yoshikin a má jedinečné složení uhlíku, chrómu, molybdenu a vanadu. Kombinace těchto přísad vede k oceli, která je dostatečně měkká, aby získala ostrou hranu na základním ostřícím zařízení, a dostatečně tvrdá, aby si udržela ostrou hranu po delší dobu. Nerezová ocel CROMOVA 18 má vynikající odolnost proti korozi díky obsahu 17–18 % chromu. Nože Global CROMOVA 18 z nerezové oceli proto mohou tolerovat korozivní situace bez plaku nebo změny barvy. Díky vynikající odolnosti nerezové oceli CROMOVA 18, výjimečné tvrdosti a jednoduchosti broušení se ideálně hodí pro výrobu kuchyňských nožů.

Pro vyvážení nožů jsou odborně navržené duté rukojeti naplněny ideálním množstvím křemičitého písku, aby vyvážil hmotnost čepele. Hladké kontury a konstrukce bez hran eliminují zachytávání potravin a nečistot a poskytují tak maximální hygienu a bezpečnost při práci.

Extrémně ostrá čepel v kombinaci s dokonalým vyvážením a nízkou hmotností zajišťují bezchybnou a bezpečnou práci. Všechny japonské nože Global jsou 100% vyráběny v japonské prefektuře Niigata a ručně broušeny v úhlu 15°.

  • Japonské nože řady Global (Classic) jsou vyrobeny dle náročných standardů japonských řemeslníků a zůstávají již 30 let jedněmi z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších profesionálních nožů v oboru.
  • Nože Global z řady Classic jsou skvělou volbou pro domácí použití i profesionální kuchaře.

Video

Cena: 5 480 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Značky Global
Počet vrstev oceli 1
EAN 4943691000545

Vybrané produkty

Kuchyn Kuchyně Matrace Ment Nerez Nože Postele Rošt Vana

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou DOPRAVA ZDARMA
GLS DOPRAVA ZDARMA
GLS na dobírku DOPRAVA ZDARMA
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku DOPRAVA ZDARMA
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku DOPRAVA ZDARMA
GEIS 1500,00
GEIS na dobírku 1500,00