Produktové foto Lněný povlak na polštář 65x65 cm – Linen Tales

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Lněný povlak na polštář 65x65 cm – Linen Tales

Úvod Pokoje Ložnice Povlečení a ložní prádlo

Len je jedním z nejušlechtilejších a nejudržitelnějších materiálů, zároveň je velmi odolný a při správné péči vám vydrží dlouhá léta. Jeho výhodou je také to, že není potřeba ho žehlit, zmačkání mu totiž nevadí a naopak mu dodává pro něj typický uvolněný vzhled. Povlak na polštář Linen Tales je velmi měkký a příjemný a čím déle ho používáte, tím jemnější a pohodlnější se časem stává. Len má termoregulační a hypoalergenní vlastnosti a také absorbuje vlhkost, je tedy vhodný pro každé roční období. Povlak je ručně vyrobený a zaštítěný certifikacemi OEKO-TEX® a EUROPEAN FLAX®, které zaručují udržitelnou výrobu pouze ze zdravotně nezávadných materiálů. Jak o len pečovat pro zajištění co nejdelší životnosti: Perte na 30°, jemnější látku perte ideálně ručně ve studené vodě. Používejte jemné prací prostředky bez silných chemikálií. Sušte zavěšené, při použití sušičky použijte jemný program a vyjměte ještě vlhké.

Cena: 1 469 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 18. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Linen Tales  (772 produktů)
O výrobci Linen Tales Bytový textil a doplňky ze lnu jsou v současnosti velmi populární. V naší nabídce tedy najdete i litevskou značku Linen… pokračovat o Linen Tales »

Vybrané produkty

Polštář Povlak na polštář Rošt Záclony Závěs Závěsy