Produktové foto Stylová pohovka ALEX

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Stylová pohovka ALEX

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Elegantní pohovku Alex si zamilujete nejen pro její moderní design, ale také nevšedním pohodlím. Stylové opěrky rukou a propracované dřevěné nohy odkazují na velmi oblíbený a útulný skandinávský styl. Záda pohovky jsou také čalouněná, takže ji můžete umístit i do prostoru místnosti. Jistě oceníte i rozkládání s funkcí spaní a praktický úložný prostor, kam se hravě vejdou lůžkoviny pro návštěvy nebo sezónní věci. Rozklad pohovky je jednoduchý a rychlý, takže se nemusíte bát nečekaných nocležníků. Charakteristické pro tento model jsou jeho malé rozměry, 2 dekorační polštářky a vysoké nožky s volbou odstínu. Kombinace Faliste a Bonnelových pružin s pěnou se zvýšenou hustotou zajišťuje nejvyšší komfort sezení i ležení. Zádové opěrky jsou plněné polyuretanovo-silikonovou směsí a umožňují tak dokonalou oporu zad při sezení bez deformace. Doobjednat si můžete také stylové křeslo Alex (viz související produkty). Nemůžete se rozhodnout, jaký typ čalounění zvolit? Nevybrali jste z naší nabídky látek ten pravý odstín? Postaráme se o vaše starosti a poradíme vám s výběrem čalounění, neváhejte a kontaktujte nás! V nabídce potahových materiálů máme nesčetné množství druhů tkanin. Můžete si vybírat ze semišů, mikroplyšů, tkaných potahů s jemnou či hrubou strukturou, ale také z ekokůží.

Cena: 18 018 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15137 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Látka
Hloubka 98
Hloubka sedu 50 cm
Šířka 241
Výška 100
Výška sedu 49 cm
Rozkládací ano
Úložný prostor ano
Hloubka sedačky 98 cm
Výška nožiček 9 cm-17 cm
Šířka sedačky 241,0 cm-231 - 250 cm

Vybrané produkty

Charakter Gant Křesla Lůžkoviny Mikroplyš Nábytek Pohovky Pohovky Polštář Polštářky Postele Prostor Rošt Rozkládací pohovky Skandinávský styl Toto Věci