Produktové foto Komoda Pod Televizi Alassio

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Komoda Pod Televizi Alassio

Zařiďte si svůj obývací pokoj v moderním stylu s nábytkem ALASSIO od značky LUCA BESSONI! Vyroben byl v dekoru alpská bílá ve vysokém lesku, a doplněn o grafitově šedé akcenty. Nenápadné úchytky v chromové barvě a integrované LED osvětlení s bílým denním světlem dodávají nábytku jemnou eleganci. TV díl ALASSIO má rozměry přibližně 203,6 x 62 x 40,5 cm (Š x V x H) a skvěle se hodí do obývacího pokoje jako část k obývací stěně, sestavené z jednotlivých prvků ALASSIO. Všechna čtyři otočná dvířka jsou vybavena tlumením dveří. Vnitřní prostor za dvířky obsahuje celkem čtyři polohovatelné police. Otevřená přihrádka s vývody na kabely poskytuje dostatečný prostor pro přijímače a konzoly, vrchní plocha je prostorná a vhodná pro širokou plochou obrazovku. Se sérií ALASSIO si vyberete stylové a funkční zařízení pro váš domov. Nabízí svěží design s promyšleným úložným prostorem: Objevte další nábytek ze série ALASSIO pro svůj koncept zařízení a vytvořte si svoji vlastní individuální oázu pohody!  Upozornění: Vyobrazené dekorace a televize nejsou součástí dodávky.

Cena: 11 904 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10204 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 40,5/203,6/62
COLOR barvy grafitu, bílá
Doplňující popis kabelový kanál
Doprava zdarma NE
Originální cena 11 904 Kč
EAN 5900355128549

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Komody Lampy Led osvětlení Lesk Nábytek Obraz Obrazy Obývací pokoj Osvětlení Police Prostor Regály Rošt Šedé Úchytky