Produktové foto Gril na dřevo Smoky Fun Tradition 5

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Gril na dřevo Smoky Fun Tradition 5

Gril Smoky Fun je celosvětově oblíbený gril (offset smoker) s nezaměnitelným vzhledem. Gril této konstrukce má původ v USA, kde je velmi rozšířený a naleznete ho při všech soutěžních klání v BBQ (barbecue). V USA a zejména v oblasti Kansas City a Memphisu (což je právě americká "kolébka" barbecue) se grilují velké kusy masa jako je hovězí hrudí (neboli beef brisket), trhaná vepřová plec (neboli pulled pork) a vepřová i hovězí žebra (neboli pork and beef ribs) způsobem zvaným "low and slow" - tzn. při nízké teplotě a pomalu. Není nic neobvyklého, že se takové kusy masa grilují/pečou i více než 10 hodin, samozřejmě za přítomnosti kouře (v USA nejčastěji ze dřeva hickory nebo mesquite), při nejběžnější teplotě 110°C (225°F).

Smoky Fun nabízí vysokou kvalitu a efektivní přípravu pokrmů, kdy je možné topit jak dřevěným uhlím, tak hlavně dřevem, což je velmi ekonomické a tak vás několikahodinový provoz grilu Smoky Fun nestojí tolik jako při grilování v jiných grilech. Smokery Smoky Fun jsou primárně určeny pro nepřímé grilování/pečení zejména větších kusů masa. (Pro přímé grilování a klasické rodinné grilování doporučujeme některý z kotlových grilů Weber)

Obsluha Smoky Fun je velice jednoduchá. Oheň se zakládá v palivové komoře. Pomocí regulačních klapky na palivové komoře a na komíně a zároveň množstvím paliva regulujeme teplotu v grilovací komoře, kterou nám ukazuje teploměr umístěný na víku grilu.

Princip fungování grilu je znázorněn na následujícím obrázku:

reverse-flow-schema-CZE_orez

Standardním vybavením každého smokeru Smoky Fun je: pohrabáč, teploměr (1 nebo 2 podle velikosti grilu), přepravní madlo, 2x odkládací plocha, kbelíček na odkapávající šťávu, pogumovaná kola a nohy (kromě modelu Eurosmoker).

  • 5 mm ocel
  • ohnivzdorná barva do 800 °C
  • 2x odkládací plocha z kulatiny
  • plotna na palivové komoře
  • pogumovaná kola a nohy
  • přepravní madlo, teploměr, pohrabáč, kbelíček na odkapávání

Video recept


Záruka

  • 5 let na prohoření

Cena: 31 800 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Smoky Fun  (6 produktů)
Šířka 142 cm
Hloubka 77 cm
Výška 149 cm
Průměr grilovací komory 40 cm
Rozměr grilovacího roštu 72 x 38 cm
Materiál grilovacího roštu nerez ocel
Odkládací plocha ano
Značky Smoky Fun
Váha 125 kg
EAN 8595131600011

Vybrané produkty

Alík Dekorace Fotky Gril Grilování Madlo Ment Obraz Obrazy Pečení Vana Vany