Produktové foto Postel Julia Iii

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Postel Julia Iii

S postelí JULIA III si do ložnice vyberete pohodlí a funkční styl. Nábytek je vybaven celkovými rozměry cca 224 x 185 x 95 cm (D x Š x V) a prezentuje se velkorysou lehací plochou, velkou cca 180 x 200 cm (Š x D). Je vyrobena z robustního dekoru dřeva v provedení dub artisan a bílá, zajišťuje relaxační prostor a originální, domáckou atmosféru. Polštáře, přikrývky a jiné věci lze snadno uložit do dvou bočních zásuvek. Část u nohou obsahuje navíc regál se čtyřmi přihrádkami. Zde najdou místo knížky i dekorace. Využijte extra styl a úložný prostor ve svém konceptu zařízení! Výhody čalouněného záhlaví si můžete vychutnat i při večerním čtení. JULIA III může být zatížena až do 120 kg na každé ze dvou lůžek a je vhodná pro použití s rolovacími rošty. Dobře promyšlená funkčnost se pojí s nekomplikovaným, nadčasovým trendovým designem: Objevte další nábytek ze série JULIA III a vytvořte si v ložnici svou individuální, příjemnou atmosféru!   Upozorňujeme, že rošty, matrace, vyobrazené lůžkoviny a doplňky nejsou součástí balení.

Cena: 14 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10157 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry //200
COLOR bílá, dub artisan
Doplňující popis čalouněné čelo postele, libovolně nastavitelná výška roštu, vhodné pro svinovací rošt
Doprava zdarma ANO
Originální cena 14 999 Kč
EAN 5901738042292

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Doplňky Ložnice Lůžkoviny Matrace Nábytek Nice Obraz Obrazy Police Polštář Polštáře Postele Prostor Regály Rošt Vany Věci