Produktové foto Regál Unit-Elements Maxi

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Regál Unit-Elements Maxi

Úvod Nábytek Regály a poličky

Neutrální design, otevřený mnoha možnostem ukládání: Policový díl UNIT-ELEMENTS MAXI od ONDEGA se prezentuje jako funkční, nadčasově stylový a vítaný prvek každé domácnosti! Tento profesionální úložný prostor o rozměrech cca 45,6 x 89,6 x 40 cm (Š x V x H) je vyroben z dřevodekoru, s povrchy v antracitovém provedení. Čtyři otevřené přihrádky jsou tvořeny třemi nastavitelnými policemi o tloušťce cca 16 mm. V nich najdou své místo knihy, časopisy a mnoho dalšího. Na vrchní ploše může být prezentováno dekorativní světlo nebo fotografie vašich blízkých. Černé nožičky zajišťují stabilitu a doplňují celkový vzhled. Náš tip: Objevte UNIT ELEMENTS v jiných velikostech a barvách a vytvořte si přehledný úložný prostor za výhodnou cenu! Série UNIT nabízí bohatý výběr nábytku a doplňkového sortimentu, který si můžete nakombinovat dle vlastních představ!

Cena: 3 199 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10193 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 40/45,6/89,6
COLOR antracitová
Doplňující popis výběr typů, individuálně plánovatelné, k dostání široká nabídka příslušenství, k dostání v různých velikostech
Doprava zdarma NE
Originální cena 3 199 Kč
EAN 9010585443186

Vybrané produkty

Časopisy Lampy Ment Police Prostor Regály Rošt Světlo