Produktové foto Skříň S Otočnými Dveřmi Billy Bílá

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříň S Otočnými Dveřmi Billy Bílá

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. S rozměry cca 100 x 200 x 59 cm (Š x V x H) nabízí šatní skříň s křídlovými dveřmi BILLY dostatek úložného prostoru, díky čemuž bude místnost vypadat úhledná a uklizená. Trička a svetry lze třídit celkem ve dvou poličkách, věšáková tyč je ideální k zavěšení oblečení, košil a kalhot bez pomačkání. Dvě otočné dveře se otevírají pomocí malých klik. Jsou vyrobeny ve zlaté barvě, čímž tvoří odvážný kontrast k bílému tělu. Jednoduchý, klasický a snadno kombinovatelný nábytek: Série BILLY dodá každému dětskému pokojíčku přitažlivý dojem a vašemu dítěti poskytne mnoho let věrné služby. Upozorňujeme, že toto zboží není vystaveno v našich pobočkách, je možné jej získat POUZE ONLINE v našem internetovém obchodě nebo na požádání v kterékoli kamenné prodejně. Doručení přímo domů k zákazníkovi je vždy zdarma.

Cena: 29 299 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10171 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 59/100/200
COLOR bílá
Doprava zdarma ANO
Originální cena 29 299 Kč
EAN 5420070236126

Vybrané produkty

Bonami Dveře Klik Koupelnové skříňky Nábytek Police Polička Prostor Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Toto Věšák Záclony Závěs Závěsy