Produktové foto Bílé stropní svítidlo ø 10 cm Latika – Trio

Na obrázku je trojramenné stropní svítidlo. Svítidlo se skládá z dlouhé horizontální tyče, která se na jednom konci připevňuje ke stropu. Tyč je ve stříbrné nebo šedé barvě. Na tyči jsou na rozdílných místech rozmístěny tři světelné zdroje ve tvaru trubek, které jsou orientované směrem dolů. Tyto světelné zdroje mají bílý kryt ve tvaru zvonu, který se směrem k tyči zužuje a přechází v přírodně vypadající dřevěný prvek. Každý světelný zdroj je opatřen jedním svítícím bodem vnitřku krytu. Celý design svítidla je moderní a jednoduchý, s kombinací bílé, dřevěné a stříbrné nebo šedé barvy.

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Bílé stropní svítidlo ø 10 cm Latika – Trio

Úvod Světla Stropní svítidla

Bílé stropní svítidlo ø 10 cm Latika – Trio

Cena: 1 359 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 4. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Trio  (448 produktů)
O výrobci Trio Výrobce Trio je synonymem pro moderní a elegantní osvětlení, které se vyznačuje použitím kvalitních materiálů jako kov,… pokračovat o Trio »

Vybrané produkty

Lampy Stropní svítidlo