Produktové foto Železný svícen ve zlaté barvě Mauro Ferretti Iris

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Železný svícen ve zlaté barvě Mauro Ferretti Iris

Úvod Dekorace Svícny

Jistě jste si na divadelním představení všimli, jak významnou část atmosféry určuje osvětlení. Nepodceňujte tedy tento aspekt ani ve svém interiéru. Pro příjemný večer a relaxační atmosféru rozžehněte měkké světlo a sami uvidíte, že se vše zdá klidnější a vřelejší. Tyto kousky od italské značky Mauro Ferretti vnesou do prostoru nejen podmanivou záři, ale i vznešenou estetiku. O značce Mauro Ferretti: Značka, která má bohaté zkušenosti s výstředním nábytkem i dekoracemi. Více než 30 let dělá Mauro Ferretti unikátní kousky v pestrém stylu. Mezi klíčové faktory značky patří inovativní provedení a spokojenost zákazníků. Pokud hledáte vybavení interiéru, které nikdo jiný nemá, jste tu správně. Dodejte svému domovu třpyt a lesk s Mauro Ferretti.

Cena: 2 309 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 2. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Mauro Ferretti  (275 produktů)
O výrobci Mauro Ferretti Známá italská značka s třicetiletou tradicí, jejíž návrháři vytváří velmi originální a vysoce elegantní řady doplňků,… pokračovat o Mauro Ferretti »

Vybrané produkty

Dekorace Lampy Lesk Osvětlení Prostor Rošt Světlo