Produktové foto Světle šedá boudička pro psa 43x43 cm Up and Down L – Rexproduct

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Světle šedá boudička pro psa 43x43 cm Up and Down L – Rexproduct

Úvod Děti Dětský nábytek Dětské postele

Boudička Up and Down od značky Rexproduct přijde vhod pro každého mazlíčka, který pro odpočinek dává přednost uzavřeným prostorům. Při výrobě bylo vsazeno na polyesterovou tkaninu, a to zejména pro její na dotek jemný povrch, pevnost a odolnost proti mechanickému poškození i vodě. Samotný pelíšek je pak tvořený z polyuretanové pěny, jež se nedeformuje a udržuje si stále stejný tvar i po letech používání. Jako ostatní produkty je i tento vyrobený v Evropské Unii. Dobré vědět: Produkt lze využívat jako boudičku, či jen jako samostatný pelíšek.

Cena: 1 799 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 28. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Rexproduct  (146 produktů)
O výrobci Rexproduct Rexproduct je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního a funkčního nábytku a doplňků pro domácí mazlíčky. V… pokračovat o Rexproduct »

Vybrané produkty

Prostor Rošt