Produktové foto Koberec Universal Colors Multi, 140 x 200 cm

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Koberec Universal Colors Multi, 140 x 200 cm

Úvod Koberce a textil Koberce a předložky

Dejte vyniknout podlaze a celému interiéru díky vkusnému koberci, který jen tak neomrzí. Koberec je ze 100% polypropylenu, který byl upraven metodou heatset frisé. Jde o metodu, při které je vlákno tepelně zpracováno. To koberci jako takovému dodá větší pevnost a stane se odolnější vůči poškození. Kvalitní zpracování touto metodou se odrazí ale i na vzhledu koberce - stane se více atraktivnější, protože barvy naberou na intenzitě a více tak vyniknou. O značce: Do vašeho bydlení se nenápadně vkrádá nuda? Moderní koberce Universal ji rázně zaženou. Tato značka dává důraz na kvalitní a odolné materiály, které toho nejen hodně vydrží, ale jsou také příjemné na dotek i pohled. V nabídce značky najdete koberce všech druhů - od jednoduchých bez vzorů po výrazné, nevšední kousky.

Cena: 2 999 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 19. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Universal  (1379 produktů)
O výrobci Universal Španělská značka Universal vyrábí koberce už od roku 1983. Kromě tradice nabízí i kvalitní materiály. Pocházejí ze… pokračovat o Universal »

Vybrané produkty

Bydlení Koberce Koberce Polypropylen