Produktové foto Pohovka Argenteria, rozkládací tyrkysová

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Pohovka Argenteria, rozkládací tyrkysová

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Rozkládací pohovka Argenteria v tyrkysovém provedení kombinovaná se stylovými vzorovanými kostkami v šedé a černé barvě. Díky modernímu a neotřelému designu je vhodná nejen pro mladé. Rozkládání sedačky je jednoduché systémem KLIK KLAK. Pohovka má bonelové sezení, které zaručuje kvalitní spánek, můžete je tedy umístit i do studentského pokoje a využívat na každodenní spaní. Úložný prostor je součástí, a proto nebudete mít problém schovat vše potřebné do pohovky. Dodáváme v demontu. Provedení: látka Turkus tyrkysová / šedá /černá výplň bonel Rozměry: šířka 195 cm hloubka 90 cm výška 90 cm výška sedu 47 cm hloubka sedu 53 cm plocha na spaní 116x195 cm Pohovku lze také zakoupit v dalších barevných dezénech - viz související produkty níže.

Cena: 9 990 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15180 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Látka
Úložný prostor ano
Šířka sedačky 195 cm-do 230 cm
Šířka 195
Barva vícebarevná
Rozkládací ano
Hloubka sedačky 90 cm

Vybrané produkty

Černá Klik Látka Matrace Nábytek Pohovky Pohovky Prostor Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedačky Šedé Tyrkysová Vana Vany