Produktové foto Závěsná pohovka NEST

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Závěsná pohovka NEST

Luxusní zahradní pohovka NEST z umělého ratanu v šedém odstínu se těší obrovské oblibě po celém světě. Unikátní ozdoba zahrad a pohodlná pohovka. Luxusní design a provedení. Dopřejte své zahradě něco skutečně ojedinělého z kolekce Domus Ventures. Zobrazený stojan Nest není součástí dodání, objednejte si jej viz související produkty. Nest lounge je vyroben z umělého ratanu Abaco XF v barvě Light Cubu Croco. Dále je doplněn kvalitním polstrováním z látky Olefin barvy latte a polštáři. Umělý ratan Abaco XF je téměř bezúdržbovým materiálem, který si drží svou barevnost celé roky a je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům. Hliník – zajišťuje, že výrobek je lehký. Nepodléhá korozi a ve spojení s povrchovou úpravou je prakticky bezúdržbový. Umělý ratan - nevyžaduje téměř žádnou údržbu a může být dlouhodobě vystaven nepříznivému počasí. Omývejte vlažnou mýdlovou vodou. Nepoužívejte agresivní chemické prostředky. Nečistoty můžete očistit měkkým kartáčkem.

Cena: 69 990 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15163 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva šedá
Maximální nosnost 180 kg
Rozměry (cm) 158x152x158 cm
Materiál Umělý ratan
Distribuce CZ

Vybrané produkty

Dekorace Látky Mýdlo Nábytek Obraz Obrazy Pohovky Polštář Ratan Rošt Rozkládací pohovky Šedé Stojan Vánoční dekorace Záclony Závěs Závěsy