Produktové foto Obývací stěna

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací stěna

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Obývací stěna sestavená z prvků kolekce Damis je vyrobená z lamina v dezénu dub sonoma. Kolekce Damis vyniká jednoduchostí a funkčností, nejlépe se hodí na zařízení moderních interiérů. Hrany nábytku jsou opatřeny ABS, které jej chrání před mechanickým poškozením a prodlužují jeho životnost. Elegantní vzhled a jednoduchost zpracování podporují ergonomické úchytky. Produkty této kolekce svým vzhledem připomínají masivní nábytek. Dodáváno v demontu. Obývací stěna je sestavena z následujících komponentů: - TV stolek Damis 2K (otevřené police, 2 plná dvířka), rozměry š200/h45/v39 cm - regál na stěnu Damis (otevřené police), rozměry š110/h22,5/v39,5 cm - skříňka Damis 1D (otevřené police, plná dvířka), rozměry š90,5/h35/v113,5 cm - závěsná vitrína Damis 1D1W (plná dvířka, prosklená dvířka), rozměry š90,5/h35/v113,5 cm Jednotlivé komponenty lze zakoupit samostatně (viz související zboží). Části obývací stěny lze kombinovat s dalšími produkty kolekce Damis.

Cena: 8 977 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15179 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Dekor dub sonoma
Kolekce Damis

Vybrané produkty

Bonami Dub sonoma Gant Komody Koupelnové skříňky Nábytek Obývací stěny Police Regály Skříně Skříně Skříňka Sono Stolek Stoly Tv stolek Úchytky Vitrína Záclony Závěs Závěsy