Produktové foto Šatní skříň  S2D

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Šatní skříň S2D

Úvod Nábytek Komody a skříně

Zažijte dotek anglické elegance a designu Šatní skříň z luxusní kolekce nábytku zaujme především milovníky stylového interiéru. Dopřejte si luxus a eleganci i u vás doma. S kolekcí Royal se váš interiér stane teplým a útulným domovem. Kombinace bílého kartáčovaného dřeva s odstínem divokého dubu na věncích prvků podtrhuje jedinečný design nábytku. . Zaměřte se na detaily Jedinečný design je sklouben s vysokou funkčností, takže se nemusíte bát, že váš nový nábytek bude pouze na ozdobu. Každá skříňka nabízí dostatek úložného prostoru, kam umístíte všechny potřebné věci. Originální kovové úchytky s patinou dokreslují úchvatný nezaměnitelný charakter nábytku. Imitace reálného dřeva Plnovýsuvné pojezdy Kovové úchytky Snadná údržba Mnoho prostoru a kvalitní provedení Šatní skříň S2D disponuje policí a šatní tyčí a vyrábíme ji z kvalitního lamina o síle 15 mm, vrchní deska o síle 36 mm, dvířka a čela zásuvek z MDF o síle 18 mm. Dodáváme v demontu. Kolik prostoru šatní skříň zabere? Tato krásná skříň vám zabere na šířku 97 cm, do hloubky 49 cm a na výšku 187 cm, takže do ní uložíte spoustu oblečení. Skříní to nekončí Skříň S2D je jedním z prvků kolekce Royal. Podívejte se na nabídku dalších komponentů a vytvořte si obývák, ložnici nebo jídelnu přesně dle vašich představ.

Cena: 4 783 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15186 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Dekor dub
Skříňové dveře Klasické
Rohová skříň ne
Kolekce Royal
Vnitřní vybavení Se závěsnou tyčí-S policemi
Styl Venkovský
Šířka 97
Výška 187
Hloubka 49
Počet dveří dvoudveřové

Vybrané produkty

Bonami Charakter Komody Koupelnové skříňky Nábytek Obývák Prostor Real Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Skříňka Úchytky Věci