Produktové foto Obývací pokoj

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací pokoj

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Obývací pokoj sestavený z produktů kolekce Lionel je vyrobený z lamina. Prvky tétko kolekce jsou v dezénu dub sonoma truflový. Čela zásuvek a dvířek jsou v bílém lesku. Zásuvky jsou opatřeny kovovými pojezdy. Snadné otevírání dvířek a zásuvek zajišťují atypické úchytky, které nenarušují jejich vzhled. Nábytek z kolekce Lionel je elegantní a má luxusní vzhled. Produkty této kolekce se hodí do moderního interiéru a lze je použít při zařizování obývacích pokojů, jídelen či ložnic. K vitrínám je možné dokoupit LED osvětlení (viz související zboží). Dodáváno v demontu. Obývací pokoj je sestavený z následujících komponentů: - TV stolek Lionel LI1 (otevřená polička, zásuvka, 2 plná dvířka), rozměry š150/h47/v43 - komoda Lionel LI2 (2 plná dvířka, zásuvka), rozměry š90/h40,5/v85 cm - vitrína Lionel LI5 (3 plná dvířka, dvířka s prosklením), rozměry š84,5/h40,5/v139 cm - vitrína Lionel LI6 (plná dvířka), rozměry š56/h40,5/v193 cm - závěsná police Lionel LI11, rozměry š150/h22/v22 cm - konferenční stolek Lionel LI16, rozměry š110/h63/v43 cm Komponenty je možné zakoupit samostatně (viz související zboží). Části obývacího pokoje je možné kombinovat s dalšími prvky kolekce Lionel.

Cena: 28 473 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (14291 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Dekor vysoký lesk-dub sonoma truflový
Kolekce Lionel

Vybrané produkty

Bonami Dub sonoma Gant Komody Konferenční stolky Lampy Led osvětlení Lesk Nábytek Obývací pokoj Osvětlení Police Polička Regály Sono Stolek Stoly Tv stolek Úchytky Vitrína Záclony Zásuvka Zásuvky Závěs Závěsy