Produktové foto Rohová sedací souprava Louer, levá rozkládací šedá

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Rohová sedací souprava Louer, levá rozkládací šedá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Nabízíme rozkládací pohovku Louer v levém provedení rohu a čalounění šedou látkou Malmo 90. Nohy jsou ze dřeva a výška spodního prostoru od podlahy je 8 cm. Tato sedací souprava jistě vnese nádech elegance do každého domova. Pohovka poskytuje díky pružinám faliste a HR pěně velmi pohodlné posezení. Navíc lze také snadno rozložit pro občasné přespávání či relaxaci po práci. Úložný prostor pak můžete využít na uložení lůžkovin či sezónních věcí. Dodáváme v demontu včetně tří dekoračních polštářků v pudrově růžové látce Malmo 61 . Provedení: levý roh látka Malmo new 90 šedá látka Malmo new 61 pudrově růžová (polštářky) Rozměry: šířka 238 cm hloubka 146 cm výška 94 cm výška sedu 46 cm hloubka sedu 60 cm plocha na spaní 145x206 cm Podrobné rozměry naleznete na obrázku v galerii. Sedací soupravu můžete také zakoupit v pravém provedení rohu, nebo jiných barevných dezénech - viz související produkty níže.

Cena: 25 890 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15137 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva šedá-světle růžová-Růžová
Úložný prostor ano
Šířka sedačky 238 cm-231 - 250 cm
Materiál Látka
Varianta rohu levý
Rozkládací ano
Šířka 238
Výška 94
Hloubka sedačky 146 cm
Hloubka 146

Vybrané produkty

Dekorace Látka Matrace Nábytek Obraz Obrazy Podlahy Pohovky Polštář Polštářky Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Věci