Produktové foto TV stolek RACK 09

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

TV stolek RACK 09

Úvod Nábytek Stoly a stolky TV stolky a sestavy

TV stolek Rack 10 nabízíme v řadě moderních dezénů, které reflektují poslední trendy v oblasti designu nábytku. Televizní stolek Rack má ve spodní části skříňku s výklopnými dvířky. Skříňka je rozdělená svislou poličkou na 2 části. Policové prostory a polička v horní části stolku nabízí dostatek místa na knížky, fotky či vaši unikátní sbírku DVD. Systém Rack nabízíme v několika dekorových kombinací, které reflektují poslední trendy v oblasti designu nábytku. Díky tomu si můžete nábytkem Rack vybavit obýváky, pracovny či kanceláře. Dodáváme v demontu. Chcete mít doma netradiční a zároveň zajímavý nábytek, který splňuje designové trendy? Kolekce Rack vyniká ve všech směrech a je skvělým řešením pro lidi, kteří rádi experimentují a mají rádi vzdušné a otevřené prostory. Skříňky disponují systémem tichého dovírání a zvyšují praktičnost a komfort používání. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 4 330 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15137 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Výška 196
Hloubka 39
Šířka 120
Kolekce Rack

Vybrané produkty

Bonami Fotky Komody Koupelnové skříňky Ment Nábytek Obývák Police Polička Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Stolek Stoly Televizní stolek Tv stolek Vaky