Produktové foto Obývací stěna Viky

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací stěna Viky

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Moderní obývací stěnu Viky nabízíme v několika moderních dezenévých kombinacích. Stěna je díky svým rozměrům vhodná i do menších interiérů, zároveň ale disponuje i dostatkem úložného prostoru. Nábytek je vyrobený z kvalitního 16 mm silného lamina. Stěnu Viky si můžete vybrat také v provedení s LED osvětlením, které dokáže vnést do vaší domácnosti tu správnou intimní atmosféru. Stěna je složena z následujícíh komponentů: - TV stolek Viky 04 (výklopná dvířka), rozměry š190/h42/v39 cm - závěsná skříňka Viky 06 (dvířka, uvnitř police), rozměry š90/h32/v110 cm - regálová skříňka Viky 03 (výklop, dvířka, uvnitř police), rozměry š90/h32/v115 cm - police Viky 02, rozměry š100/h22/v30 cm Ke stěně je možné přiobjednat také komodu Viky 01 nebo šatní skříň Viky 05. Prohlédněte si celý systém Viky a vybavte si obývák podle svých představ. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 10 832 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15138 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino

Vybrané produkty

Bonami Komody Koupelnové skříňky Lampy Led osvětlení Matrace Nábytek Obývák Osvětlení Police Postele Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Skříňka Stolek Stoly Tv stolek Záclony Závěs Závěsy