Produktové foto Obývací stěna  01

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací stěna 01

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Obývací stěna z kolekce Notti, která zaujme stylovým designem a kvalitními materiály. Neotřelé dezénové kombinace dodají příjemnou atmosféru Vašemu obývacímu pokoji. Kolekce Notti je vyrobená z LTD materiálů o síle 16 mm. Úchytky dvířek a zásuvek jsou vyrobeny z tvrzeného PVC materiálu. Stěna nabízí kromě designu také dostatek úložného prostoru, vnitřní vybavení částí naleznete na obrázku v galerii. K vitríně si můžete doobjednat také LED osvětlení poliček, které není součástí dodávky. Dodáváme v demontu. Stěna je sestavena z následujících komponentů: - šatní skříň Notti 07, rozměry š80/h56/v205 cm - regál Notti 04, rozměry š50/h48/v195 cm - regál Notti 05, rozměry š110/h48/v185 cm - vitrína Notti 08, rozměry š50/h48/v195 cm - skříň Notti 01, rozměry š50/h56/v205 cm Vysvětlení k volbě barevného provedení - korpus / dvířka / ozdobný lem. Jednotlivé části stěny si můžete objednat také samostatně. Komodu a konferenční stolek Mexico si můžete doobjednat viz související zboží. Vyskládejte si obývák dle vašich představ z kolekce Notti. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 26 483 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15202 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Kolekce Notti

Vybrané produkty

Dekorace Konferenční stolky Koupelnové skříňky Lampy Led osvětlení Nábytek Obraz Obrazy Obývák Osvětlení Police Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Stolek Stoly Úchytky Vitrína