Produktové foto Obývací stěna  2

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací stěna 2

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Obývací stěna Hugo 2 nabízí dostatek úložného prostoru. Kolekce Hugo je moderní a díky svému provedení s lemováním zaujme v každém interiéru. Na výběr je z několika zajímavých dezénových kombinací. Stěna je vyrobena z 16 mm silného lamina. Stříbrné úchytky jsou z tvrzeného plastu. Nábytek dodáváme v demontu. Osvětlení skleněných polic regálu Hugo 07 není součástí dodávky, lze jej doobjenat viz související zboží. Stěna je složena z následujících komponentů: - TV stolek Hugo 09 (dvířka), rozměry š160/h44/v40 cm - šatní skříň Hugo 10 (4 police, 2 šatní tyče), rozměry š90/h58/v195 cm - regál vysoký Hugo 07 (2 dvířka, zásuvka, 2 skleněné police, uvnitř celkem 3 police), rozměry š90/h40/v195 cm - police Hugo 05, rozměry š116/h22/v45 cm Komponenty lze zakoupit samostatně viz související zboží. Navíc je možné doobjednat praktickou komodu Hugo 02 nebo konferenční stolek Mexico. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 19 242 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (14012 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Kolekce Hugo

Vybrané produkty

Bonami Jena Konferenční stolky Koupelnové skříňky Lampy Matrace Nábytek Osvětlení Police Postele Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skleněný Skříně Skříně Stolek Stoly Tv stolek Úchytky Zásuvka