Produktové foto Rozkládací pohovka Oland

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Rozkládací pohovka Oland

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Designovou pohovku Oland s rozkladem nabízíme v řadě čalounění kvalitními potahovými látkami. Sedák pohovky Oland vyplňuje komfortní PUR pěna v kombinaci s vlnitými pružinami. Tato kombinace zaručí příjemné sezení a optimální podporu. Prošití na volně vložených polštářích je zvýrazněno malými čalounickými knoflíky. Pohovku jednoduše za pár chvil rozložíte a využijete např. při lenošení u televize nebo pro přespání návštěvy. Dřevěné nožky skvěle doplňují estetický vzhled, můžete si je vybrat z několika odstínů moření, a tak vaši novou pohovku sladit s obývacím nábytkem. Skandinávský design bude módní a žádoucí po dlouhou dobu v moderních i tradičních interiérech. Doporučujeme přiobjednání sedací soupravy, křesla či taburetu (viz související produkty).

Cena: 23 790 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (14291 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Šířka 232
Výška 88
Hloubka 90
Úložný prostor ano
Šířka sedačky 232 cm-231 - 250 cm
Rozměry spací plochy 142x197 cm
Výška sedu 45 cm
Hloubka sedu 56 cm

Vybrané produkty

Křesla Křesla Látka Matrace Nábytek Pohovky Pohovky Polštář Postele Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedací soupravy Taburety