Produktové foto Regál  CRO-16

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Regál CRO-16

Úvod Nábytek Regály a poličky

Kombinovaný regál Cross 16 nabízíme v řadě moderních dezénů. Regál má 3 dvířka, 2 zásuvky a otevřené police. Za dvířky naleznete úložný prostor ve 2 poličkách, které doporučujeme zatížit max 5 kg. Výrazným prvkem jsou černé kovové nožky o výšce 12 cm, které vám usnadní úklid. Vnitřní prostory a podrobné rozměry si prohlédněte v přiloženém souboru viz Ke stažení. Dodáváme v demontu. Hledáte funkční, moderní a elegantní nábytek, který je propracovaný a snadno se udržuje? Systém Cross je tím pravým! Kolekce nábytku Cross vyniká moderním designem, vysokou funkčností a čistými liniemi. Lamino materiál o síle 16 mm a 25 mm doplňují ABS hrany, které chrání nábytek proti mechanickému poškození. Skříňky i zásuvky jsou vybavené tichým dovíráním zvýší komfort užívání. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 8 365 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15146 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Výška 160
Hloubka 45
Kolekce Cross
Šířka 90

Vybrané produkty

Bonami Gant Koupelnové skříňky Lamino Matrace Nábytek Police Polička Postele Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Úklid Vany Zásuvky