Produktové foto Obývací stěna Caminetto,  /

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací stěna Caminetto, /

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Nabízíme elegantní obývací stěnu Caminetto. Stěna kombinuje prvky bílé barvy s dezénem dubu zlatého a je vyrobena z laminované dřevotřískové desky. Sháníte-li do svého domova moderní prvek, který skvěle zapadne na své místo, pak je tato obývací stěna to pravé pro vás. Skříňka s policí jsou jednoduchého a čistého provedení. Obývací stěna Caminetto se skládá z prodlouženého RTV stolku, police a závěsné skříňky. Tloušťka použitého materiálu je 16 mm. Dodáváme v demontu. Provedení: bílá, dub zlatý laminovaná DTD Rozměry závěsná skříňka: šířka 55 cm hloubka 31 cm výška 77 cm Rozměry RTV stolek: šířka 175 cm hloubka 39 cm výška 34 cm Rozměry police: šířka 120 cm hloubka 20 cm výška 20 cm Obývací stěnu Caminetto lze objednat také v dalších barevných kombinacích - viz související produkty níže.

Cena: 5 450 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (14291 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Dekor dub zlatý

Vybrané produkty

Gant Komody Koupelnové skříňky Lamino Nábytek Police Regály Skříně Skříně Skříňka Stolek Stoly Tv stolek Vana Záclony Závěs Závěsy